Apartmani na Čiovu, samo 20m od mora

Villa Mirella nalazi se na 20m od mora u prekrasnoj uvali Saldun na otoku Čiovo i na oko 1.5 km od centra Trogira. Kuća je udaljena od kupališta nekih 30tak metara, od plaže Okrug je na 5minuta hoda.

U pondi su 4 opremljena apartmana u koje možemo smjestiti do 20 osoba. Gostima također možemo ponuditi i uslugu transfera.

APARTMAN A1 (8 do 10 osoba) - 95m2
Apartman je klimatiziran, a sastoji se od kuhinje (TV/SAT, mikrovalna pećnica), četiri dvokrevetne sobe i dvije kupaonice (jedna perilica za robu). Balkon ovog apartmana je natkriven i s pogledom na more.

APARTMANI A2 i A3 (2 do 3 osobe) - 25m2
Apartmani su klimatizirani, a svaki ima kuhinju (TV/SAT, mikrovalna pećnica), jednu dvokrevetnu sobu s bračnim ležajem, kupaonicu i natkriveni balkon s pogledom na more.

APARTMAN A4 (4 osobe) - 45m2
Apartman je klimatiziran, a sastoji se od kuhinje (TV/SAT, mikrovalna pećnica) s balkonom, dvije dvokrevetne sobe i kupaonice. Balkon je natkriven i s balkona se pruža pogled na more.

APARTMAN A5 (4+1 osoba) - 60m2
Apartman je klimatiziran, a sastoji se od kuhinje (TV/SAT,Internet, mikrovalna pećnica) s balkonom, jedna soba s bračnim ležajem, druga soba s odvojenim ležajevima i kupaonice. U kuhinji se nalazi dodatni ležaj za 1 osobu. Balkon - 10m2 je natkriven i s balkona se pruža pogled na more.

Ispred kuće je parking za goste. U dogovoru s vlasnikom gosti mogu koristiti grill.

TRANSFER
Ovisno o broju osoba gostima kožemo ponuditi kombi ili osobno vozilo za transfer do/od aprtmana od/do zračne luke Split, autobusnog kolodvora u Trogiru, Splitu, trajketne luke Split.
Sve cijene dostavljamo na upit.

Početna Ponuda Transferi / izleti gliserom Foto Galerija Cijene & Rezervacije Lokacija Trogir
English Hrvatski